Haber

KAYMEK’ten pastırma doğrama kursu

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesinde meslek edindirme kursu, eğitim ve kültürel faaliyetler yürüten KAYMEK, vatandaşların talebi doğrultusunda ‘Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri Kursu’nu Kayserililerle buluşturuyor. pastraminin eşsiz lezzetiyle marka olmak.

Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın Kayseri’yi şehrin zengin mutfak kültürünü de yansıtan eşsiz ve asırlık lezzetleriyle bir gastronomi merkezi haline getirme çabası sürerken, KAYMEK de açılan ‘Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri’ kursunu İstanbul’a kazandıracak. bir unsura imza atarak, yoğun talep üzerine bir kez daha vatandaşların hizmetine sunuldu. .

Zengin bir mutfak kültürüne sahip Kayseri’nin nadide gastronomik değerlerinden biri olan pastırmanın doğranması ve servisine yönelik teorik ve uygulamalı derslerden oluşan kurs, Kayserililerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kayseri’nin dünyaya açılan marka lezzeti pastırmanın inceliklerini sofralara gelirken öğrenmek isteyen vatandaşlar için kurs kayıtları devam ediyor. Kontenjanla sınırlı olan kursta pastırmanın tarihçesi, doğrama, sunum teknikleri, diksiyon ve gerilim yönetimi gibi eğitimlerin yer aldığı kurs içeriği kursiyerleri bekliyor.

‘Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri Kursu’ ile şehrin tanıtımına katkı sağlanması ve bu alanda nitelikli eleman ihtiyacına cevap verilmesi amaçlanıyor.

KAYMEK Akademi’de yüz yüze eğitim şeklinde gerçekleştirilecek olan ‘Pastırma Doğrama ve Sunum Teknikleri Kursu’ hakkında detaylı bilgi almak ve kursa kayıt yaptırmak isteyen vatandaşlar www. kaymekonline.com ve işlemlerini gerçekleştirmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu